Glütensiz Ekmek Üretiminde Karnıyarık Otu Tozunun Kullanım Olanaklarının Araştırılması

dc.date.accessioned 2025-05-01T21:59:40Z
dc.date.available 2025-05-01T21:59:40Z
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/8523
dc.title Glütensiz Ekmek Üretiminde Karnıyarık Otu Tozunun Kullanım Olanaklarının Araştırılması
dspace.entity.type Project
gproject.coordinator Güngör, Aslı Çelikel
gproject.funder BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.fundingprogram BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.grantamount 14998.98
gproject.grantcurrency TRY
gproject.grantidentifier MAÜ.BAP.23.LEE.010
gproject.internalid BAP - 14
gproject.status Finished
gproject.uri www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.endDate 2024-07-30
project.principalinvestigator Güngör, Aslı Çelikel

Files

Collections