MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

Loading...
Project Logo

Contributors

Funders

ID

Project Abstract

Title

Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

Project Principal Investigator

Korkmaz, Aziz

Project Coinvestigators

Keywords

Project Code

Project No

MAÜ.BAP.18.SYO.038

Project Start Date

Project End Date

Project Duration

Project Funder

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Funding Program

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Partners

Project Status

Finished

Publications

Description

Keywords

Authors Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Researcher
    Citation - Institution Affiliated: 220
    Citation - Scopus: 230
    Citation - WoS: 211
    Korkmaz, Aziz