Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

Loading...
Project Logo

Contributors

Project Funders

Project Title

Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

Project Investigator

Korkmaz, Aziz

Project Coordinator

Korkmaz, Aziz

Project Coinvestigators

Project No

MAÜ.BAP.18.SYO.038

Project Start Date

Project End Date

2021-09-20

Project Duration

Project Funders

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Funding Program

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Partners

Project Status

Finished

Project Award Description

Project Equipments

Grant Amount

15000

Grant Currency

TRY

Project Internal ID

BAP - 114

Open Access Mandate

Publications

Keywords

Authors Search Results

Your search returned no results. Having trouble finding what you're looking for? Try putting quotes around it