Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
| dc.contributor.other | 09.03. Department of Nutrition and Dietetics/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü | |
| dc.contributor.other | 9. Faculty of Health Sciences / Sağlık Bilimleri Fakültesi | |
| dc.contributor.other | 01. Mardin Artuklu University / Mardin Artuklu Üniversitesi | |
| dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:01:03Z | |
| dc.date.available | 2025-05-01T22:01:03Z | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8623 | |
| dc.title | Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi | |
| dspace.entity.type | Project | |
| gproject.coordinator | Korkmaz, Aziz | |
| gproject.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
| gproject.fundingprogram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
| gproject.grantamount | 15000 | |
| gproject.grantcurrency | TRY | |
| gproject.grantidentifier | MAÜ.BAP.18.SYO.038 | |
| gproject.internalid | BAP - 114 | |
| gproject.status | Finished | |
| gproject.uri | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
| project.endDate | 2021-09-20 | |
| project.investigator | Korkmaz, Aziz | |
| project.principalinvestigator | Korkmaz, Aziz | |
| relation.isOrgUnitOfProject | cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd | |
| relation.isOrgUnitOfProject | 632fabc5-6bb5-43ef-8a92-8f603b8b9d34 | |
| relation.isOrgUnitOfProject | 39ccb12e-5b2b-4b51-b989-14849cf90cae | |
| relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery | cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd | |
| relation.isPersonOfProject | 90b63c5a-ac34-49c0-b6ec-ace55d660cb1 | |
| relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery | 90b63c5a-ac34-49c0-b6ec-ace55d660cb1 |