Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
dc.contributor.other | Department of Nutrition and Dietetics/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü | |
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:01:03Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:01:03Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8623 | |
dc.title | Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi | |
dspace.entity.type | Project | |
project.coordinator | Korkmaz, Aziz | |
project.endDate | 2021-09-20 | |
project.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.fundingProgram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.grant.amount | 15000 | |
project.grantcurrency | TRY | |
project.grantidentifier | MAÜ.BAP.18.SYO.038 | |
project.identifier.internal | BAP - 114 | |
project.investigator | Korkmaz, Aziz | |
project.principalinvestigator | Korkmaz, Aziz | |
project.projectURL | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.status | Finished | |
relation.isOrgUnitOfProject | cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd | |
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery | cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd | |
relation.isPersonOfProject | 90b63c5a-ac34-49c0-b6ec-ace55d660cb1 | |
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery | 90b63c5a-ac34-49c0-b6ec-ace55d660cb1 |