MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

dc.contributor.other Department of Nutrition and Dietetics/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü
dc.date.accessioned 2025-05-01T22:01:03Z
dc.date.available 2025-05-01T22:01:03Z
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/8623
dc.title Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
dspace.entity.type Project
project.coordinator Korkmaz, Aziz
project.endDate 2021-09-20
project.funder BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
project.fundingProgram BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
project.grant.amount 15000
project.grantcurrency TRY
project.grantidentifier MAÜ.BAP.18.SYO.038
project.identifier.internal BAP - 114
project.investigator Korkmaz, Aziz
project.principalinvestigator Korkmaz, Aziz
project.projectURL www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.status Finished
relation.isOrgUnitOfProject cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd
relation.isPersonOfProject 90b63c5a-ac34-49c0-b6ec-ace55d660cb1
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery 90b63c5a-ac34-49c0-b6ec-ace55d660cb1

Files

Collections