Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

dc.contributor.other 09.03. Department of Nutrition and Dietetics/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü
dc.contributor.other 9. Faculty of Health Sciences / Sağlık Bilimleri Fakültesi
dc.contributor.other 01. Mardin Artuklu University / Mardin Artuklu Üniversitesi
dc.date.accessioned 2025-05-01T22:01:03Z
dc.date.available 2025-05-01T22:01:03Z
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/8623
dc.title Üretim Metodunun Mardin Pekmezi'nin Bazı Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
dspace.entity.type Project
gproject.coordinator Korkmaz, Aziz
gproject.funder BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.fundingprogram BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.grantamount 15000
gproject.grantcurrency TRY
gproject.grantidentifier MAÜ.BAP.18.SYO.038
gproject.internalid BAP - 114
gproject.status Finished
gproject.uri www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.endDate 2021-09-20
project.investigator Korkmaz, Aziz
project.principalinvestigator Korkmaz, Aziz
relation.isOrgUnitOfProject cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd
relation.isOrgUnitOfProject 632fabc5-6bb5-43ef-8a92-8f603b8b9d34
relation.isOrgUnitOfProject 39ccb12e-5b2b-4b51-b989-14849cf90cae
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd
relation.isPersonOfProject 90b63c5a-ac34-49c0-b6ec-ace55d660cb1
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery 90b63c5a-ac34-49c0-b6ec-ace55d660cb1

Files

Collections