Keçi Sütünden Üretilen Kefirlerin Çeşitli Bitkilerle Zenginleştirilmesine Yönelik Araştırma
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:03:33Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:03:33Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8805 | |
dc.title | Keçi Sütünden Üretilen Kefirlerin Çeşitli Bitkilerle Zenginleştirilmesine Yönelik Araştırma | |
dspace.entity.type | Project | |
project.coordinator | Güngör, Aslı Çelikel | |
project.endDate | 2023-06-18 | |
project.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.fundingProgram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.grant.amount | 36951.9 | |
project.grantcurrency | TRY | |
project.grantidentifier | MAÜ.BAP.21.TİO.015 | |
project.identifier.internal | BAP - 295 | |
project.principalinvestigator | Güngör, Aslı Çelikel | |
project.projectURL | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.status | Ongoing |