Keçi Sütünden Üretilen Kefirlerin Çeşitli Bitkilerle Zenginleştirilmesine Yönelik Araştırma

dc.date.accessioned 2025-05-01T22:03:33Z
dc.date.available 2025-05-01T22:03:33Z
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/8805
dc.title Keçi Sütünden Üretilen Kefirlerin Çeşitli Bitkilerle Zenginleştirilmesine Yönelik Araştırma
dspace.entity.type Project
gproject.coordinator Güngör, Aslı Çelikel
gproject.funder BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.fundingprogram BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.grantamount 36951.9
gproject.grantcurrency TRY
gproject.grantidentifier MAÜ.BAP.21.TİO.015
gproject.internalid BAP - 295
gproject.status Ongoing
gproject.uri www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.endDate 2023-06-18
project.principalinvestigator Güngör, Aslı Çelikel

Files

Collections