MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Güneydoğu Anadolu Ballarının Kalitesinin Arttırılması ve Pazarlama Desteği Projesi

dc.contributor.other Department of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
dc.date.accessioned 2025-05-01T22:01:01Z
dc.date.available 2025-05-01T22:01:01Z
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/8617
dc.title Güneydoğu Anadolu Ballarının Kalitesinin Arttırılması ve Pazarlama Desteği Projesi
dspace.entity.type Project
project.coordinator Gürbüz, Semra
project.endDate 2018-09-11
project.funder BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
project.fundingProgram BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
project.grant.amount 36000
project.grantcurrency TRY
project.grantidentifier MAÜ-BAP-17-TİOYO-31
project.identifier.internal BAP - 108
project.investigator Gürbüz, Semra
project.principalinvestigator Gürbüz, Semra
project.projectURL www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.status Finished
relation.isOrgUnitOfProject 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e
relation.isPersonOfProject d8905190-0443-4885-9a62-53bc33563a63
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery d8905190-0443-4885-9a62-53bc33563a63

Files

Collections