Güneydoğu Anadolu Ballarının Kalitesinin Arttırılması ve Pazarlama Desteği Projesi
dc.contributor.other | Department of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | |
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:01:01Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:01:01Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8617 | |
dc.title | Güneydoğu Anadolu Ballarının Kalitesinin Arttırılması ve Pazarlama Desteği Projesi | |
dspace.entity.type | Project | |
project.coordinator | Gürbüz, Semra | |
project.endDate | 2018-09-11 | |
project.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.fundingProgram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.grant.amount | 36000 | |
project.grantcurrency | TRY | |
project.grantidentifier | MAÜ-BAP-17-TİOYO-31 | |
project.identifier.internal | BAP - 108 | |
project.investigator | Gürbüz, Semra | |
project.principalinvestigator | Gürbüz, Semra | |
project.projectURL | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.status | Finished | |
relation.isOrgUnitOfProject | 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e | |
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery | 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e | |
relation.isPersonOfProject | d8905190-0443-4885-9a62-53bc33563a63 | |
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery | d8905190-0443-4885-9a62-53bc33563a63 |