Mardin'de Tüketime Sunulan Peynirlerde Staphylococcus aureus ve Stafilokokal Enterotoksinlerin Saptanması
dc.contributor.other | Department of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | |
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:01:26Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:01:26Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8659 | |
dc.title | Mardin'de Tüketime Sunulan Peynirlerde Staphylococcus aureus ve Stafilokokal Enterotoksinlerin Saptanması | |
dspace.entity.type | Project | |
project.coordinator | Gürbüz, Semra | |
project.endDate | 2016-08-31 | |
project.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.fundingProgram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.grant.amount | 31666.88 | |
project.grantcurrency | TRY | |
project.grantidentifier | MAÜ-BAP-15-TİOYO-17 | |
project.identifier.internal | BAP - 150 | |
project.investigator | Gürbüz, Semra | |
project.principalinvestigator | Gürbüz, Semra | |
project.projectURL | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.status | Finished | |
relation.isOrgUnitOfProject | 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e | |
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery | 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e | |
relation.isPersonOfProject | d8905190-0443-4885-9a62-53bc33563a63 | |
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery | d8905190-0443-4885-9a62-53bc33563a63 |