Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
Loading...

Contributors
Project Funders
Project Title
Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
Project Investigator
Çelikel Güngör, Aslı
Project Coordinator
Çelikel, Aslı
Project Coinvestigators
Project No
MAÜ.BAP.18.TİO.023
Project Start Date
Project End Date
2019-06-20
Project Duration
Project Funders
BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
Project Funding Program
BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
Project Partners
Project Status
Finished
Project Award Description
Project Equipments
Grant Amount
14994.5
Grant Currency
TRY
Project Internal ID
BAP - 173