Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi

Loading...
Project Logo

Contributors

Project Funders

Project Title

Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi

Project Investigator

Çelikel Güngör, Aslı

Project Coordinator

Çelikel, Aslı

Project Coinvestigators

Project No

MAÜ.BAP.18.TİO.023

Project Start Date

Project End Date

2019-06-20

Project Duration

Project Funders

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Funding Program

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Partners

Project Status

Finished

Project Award Description

Project Equipments

Grant Amount

14994.5

Grant Currency

TRY

Project Internal ID

BAP - 173

Open Access Mandate

Publications

Keywords

Authors Search Results

Now showing 1 - 1 of 1