Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi

dc.contributor.other 11.01. Department of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
dc.contributor.other 11. Faculty of Tourism / Turizm Fakültesi
dc.contributor.other 01. Mardin Artuklu University / Mardin Artuklu Üniversitesi
dc.date.accessioned 2025-05-01T22:01:47Z
dc.date.available 2025-05-01T22:01:47Z
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/8682
dc.title Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
dspace.entity.type Project
gproject.coordinator Çelikel, Aslı
gproject.funder BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.fundingprogram BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.grantamount 14994.5
gproject.grantcurrency TRY
gproject.grantidentifier MAÜ.BAP.18.TİO.023
gproject.internalid BAP - 173
gproject.status Finished
gproject.uri www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.endDate 2019-06-20
project.investigator Çelikel Güngör, Aslı
project.principalinvestigator Çelikel, Aslı
relation.isOrgUnitOfProject 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e
relation.isOrgUnitOfProject 46d347b2-ca6c-437b-a25c-534fb8c461ba
relation.isOrgUnitOfProject 39ccb12e-5b2b-4b51-b989-14849cf90cae
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e
relation.isPersonOfProject dda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery dda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d

Files

Collections