MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi

dc.date.accessioned2025-05-01T22:01:47Z
dc.date.available2025-05-01T22:01:47Z
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12514/8682
dc.titleMardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
dspace.entity.typeProject
project.coordinatorÇelikel, Aslı
project.endDate2019-06-20
project.funderBAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
project.fundingProgramBAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
project.grant.amount14994.5
project.grantcurrencyTRY
project.grantidentifierMAÜ.BAP.18.TİO.023
project.identifier.internalBAP - 173
project.investigatorÇelikel Güngör, Aslı
project.principalinvestigatorÇelikel, Aslı
project.projectURLwww.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.statusFinished
relation.isPersonOfProjectdda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d
relation.isPersonOfProject.latestForDiscoverydda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d

Files

Collections