Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:01:47Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:01:47Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8682 | |
dc.title | Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi | |
dspace.entity.type | Project | |
project.coordinator | Çelikel, Aslı | |
project.endDate | 2019-06-20 | |
project.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.fundingProgram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.grant.amount | 14994.5 | |
project.grantcurrency | TRY | |
project.grantidentifier | MAÜ.BAP.18.TİO.023 | |
project.identifier.internal | BAP - 173 | |
project.investigator | Çelikel Güngör, Aslı | |
project.principalinvestigator | Çelikel, Aslı | |
project.projectURL | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.status | Finished | |
relation.isPersonOfProject | dda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d | |
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery | dda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d |