Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
dc.contributor.other | 11.01. Department of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | |
dc.contributor.other | 11. Faculty of Tourism / Turizm Fakültesi | |
dc.contributor.other | 01. Mardin Artuklu University / Mardin Artuklu Üniversitesi | |
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:01:47Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:01:47Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8682 | |
dc.title | Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi | |
dspace.entity.type | Project | |
gproject.coordinator | Çelikel, Aslı | |
gproject.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
gproject.fundingprogram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
gproject.grantamount | 14994.5 | |
gproject.grantcurrency | TRY | |
gproject.grantidentifier | MAÜ.BAP.18.TİO.023 | |
gproject.internalid | BAP - 173 | |
gproject.status | Finished | |
gproject.uri | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.endDate | 2019-06-20 | |
project.investigator | Çelikel Güngör, Aslı | |
project.principalinvestigator | Çelikel, Aslı | |
relation.isOrgUnitOfProject | 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e | |
relation.isOrgUnitOfProject | 46d347b2-ca6c-437b-a25c-534fb8c461ba | |
relation.isOrgUnitOfProject | 39ccb12e-5b2b-4b51-b989-14849cf90cae | |
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery | 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e | |
relation.isPersonOfProject | dda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d | |
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery | dda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d |