Laktozsuz Süt Reçeli Üretiminde Bazı Stabilizatörlerin Kullanım Olanaklarının Araştırılması

dc.date.accessioned 2025-05-01T22:00:03Z
dc.date.available 2025-05-01T22:00:03Z
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/8558
dc.title Laktozsuz Süt Reçeli Üretiminde Bazı Stabilizatörlerin Kullanım Olanaklarının Araştırılması
dspace.entity.type Project
gproject.coordinator Güngör, Aslı Çelikel
gproject.funder BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.fundingprogram BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.grantamount 7467.04
gproject.grantcurrency TRY
gproject.grantidentifier MAÜ.BAP.21.TİO.017
gproject.internalid BAP - 49
gproject.status Finished
gproject.uri www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.endDate 2022-08-18
project.principalinvestigator Güngör, Aslı Çelikel

Files

Collections