Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Loading...

Contributors
Funders
ID
Project Abstract
Title
Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Project Principal Investigator
Hatipoğlu, Abdülkerim
Project Coinvestigators
Keywords
Project Code
Project No
MAÜ.BAP.20.SBF.002
Project Start Date
Project End Date
Project Duration
Project Funder
BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
Project Funding Program
BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
Project Partners
Project Status
Finished