Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

Loading...
Project Logo

Contributors

Project Funders

Project Title

Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

Project Investigator

Project Coordinator

Hatipoğlu, Abdülkerim

Project Coinvestigators

Project No

MAÜ.BAP.20.SBF.002

Project Start Date

Project End Date

2022-06-15

Project Duration

Project Funders

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Funding Program

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Partners

Project Status

Finished

Project Award Description

Project Equipments

Grant Amount

9984.95

Grant Currency

TRY

Project Internal ID

BAP - 106

Open Access Mandate

Publications

Keywords

Authors Search Results

Your search returned no results. Having trouble finding what you're looking for? Try putting quotes around it