Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Loading...

Contributors
Project Funders
Project Title
Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Project Investigator
Project Coordinator
Hatipoğlu, Abdülkerim
Project Coinvestigators
Project No
MAÜ.BAP.20.SBF.002
Project Start Date
Project End Date
2022-06-15
Project Duration
Project Funders
BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
Project Funding Program
BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
Project Partners
Project Status
Finished
Project Award Description
Project Equipments
Grant Amount
9984.95
Grant Currency
TRY
Project Internal ID
BAP - 106