Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

dc.date.accessioned 2025-05-01T22:01:01Z
dc.date.available 2025-05-01T22:01:01Z
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/8615
dc.title Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
dspace.entity.type Project
gproject.coordinator Hatipoğlu, Abdülkerim
gproject.funder BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.fundingprogram BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
gproject.grantamount 9984.95
gproject.grantcurrency TRY
gproject.grantidentifier MAÜ.BAP.20.SBF.002
gproject.internalid BAP - 106
gproject.status Finished
gproject.uri www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.endDate 2022-06-15
project.principalinvestigator Hatipoğlu, Abdülkerim

Files

Collections