Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:01:01Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:01:01Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8615 | |
dc.title | Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi | |
dspace.entity.type | Project | |
project.coordinator | Hatipoğlu, Abdülkerim | |
project.endDate | 2022-06-15 | |
project.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.fundingProgram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.grant.amount | 9984.95 | |
project.grantcurrency | TRY | |
project.grantidentifier | MAÜ.BAP.20.SBF.002 | |
project.identifier.internal | BAP - 106 | |
project.principalinvestigator | Hatipoğlu, Abdülkerim | |
project.projectURL | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.status | Finished |