MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Farklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

dc.date.accessioned2025-05-01T22:01:01Z
dc.date.available2025-05-01T22:01:01Z
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12514/8615
dc.titleFarklı Oranlarda Koyun ve İnek Sütü Karışımından Üretilen Yöresel Örgü Peynirinin Karakteristik Aroma, Tekstür ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
dspace.entity.typeProject
project.coordinatorHatipoğlu, Abdülkerim
project.endDate2022-06-15
project.funderBAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
project.fundingProgramBAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
project.grant.amount9984.95
project.grantcurrencyTRY
project.grantidentifierMAÜ.BAP.20.SBF.002
project.identifier.internalBAP - 106
project.principalinvestigatorHatipoğlu, Abdülkerim
project.projectURLwww.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb
project.statusFinished

Files

Collections