Scandix Pecten-veneris Bitki Özütünden Elde Edilen Gümüş Nanopartiküllerin Yeşil Sentezi, Antioksidan, Antikanser, Antimikrobiyal Özelliklerinin Değerlendirilmesi
dc.contributor.other | Department of Nutrition and Dietetics/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü | |
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:02:29Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:02:29Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8733 | |
dc.title | Scandix Pecten-veneris Bitki Özütünden Elde Edilen Gümüş Nanopartiküllerin Yeşil Sentezi, Antioksidan, Antikanser, Antimikrobiyal Özelliklerinin Değerlendirilmesi | |
dspace.entity.type | Project | |
project.coordinator | Unsal, Velid | |
project.endDate | 2025-12-16 | |
project.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.fundingProgram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.grant.amount | 44592 | |
project.grantcurrency | TRY | |
project.grantidentifier | MAÜ.BAP.24.SBF.053 | |
project.identifier.internal | BAP - 223 | |
project.investigator | Unsal, Velid | |
project.principalinvestigator | Unsal, Velid | |
project.projectURL | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.status | Ongoing | |
relation.isOrgUnitOfProject | cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd | |
relation.isOrgUnitOfProject.latestForDiscovery | cbf35a4a-7e92-4e43-b898-3a77ba9a5cfd | |
relation.isPersonOfProject | 7c3a66b7-a957-40d9-a628-a536a623b015 | |
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery | 7c3a66b7-a957-40d9-a628-a536a623b015 |