MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Gıda Maddelerinde Aflatoksin: Engellenmesine Yönelik Çalışmalar

dc.contributor.authorÇelikel, Aslı
dc.contributor.authorGürbüz, Semra
dc.contributor.authorArık Yüksel, Tuğba
dc.date.accessioned2019-05-23T09:05:10Z
dc.date.available2019-05-23T09:05:10Z
dc.date.issued2017
dc.departmentMAÜ, Fakülteler, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüen_US
dc.description.abstracten_US
dc.identifier.issn978-605-67769-7-7
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12514/656
dc.language.isotren_US
dc.publisherInternational Conference on Multidisciplinary Sciences Abstract Book.en_US
dc.relation.publicationcategoryKategorisizen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleGıda Maddelerinde Aflatoksin: Engellenmesine Yönelik Çalışmalaren_US
dc.typePresentationen_US
dspace.entity.typePublication

Files

Original bundle

Now showing 1 - 2 of 2
Loading...
Thumbnail Image
Name:
B. 8 2017 SSÖ. gıda maddelerinde aflatoksin.pdf
Size:
2.3 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:
Loading...
Thumbnail Image
Name:
B. 8 2017 SSÖ. gıda maddelerinde aflatoksin.pdf
Size:
2.3 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: