Mercimeğe (lens Culinaris Medik.) Uygulanan Uygun Potasyum (K) ve Leonardit Dozlarının Verim, Verim Öğeleri ile Kalitesine Olan Etkisinin Araştırılması
| dc.contributor.advisor | Doğan, Yusuf | |
| dc.contributor.author | Şen, Dilşah | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-15T16:03:54Z | |
| dc.date.available | 2025-12-15T16:03:54Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.uri | https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/TezGoster?key=V-oEQd0LkkqRGCXNzJWCTUnW4W8CkQNPmh7i1gmuwMyUTq9lBSb1mvkmEtnF60qa | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/10130 | |
| dc.language.iso | tr | |
| dc.subject | Ziraat | |
| dc.subject | Agriculture | en_US |
| dc.title | Mercimeğe (lens Culinaris Medik.) Uygulanan Uygun Potasyum (K) ve Leonardit Dozlarının Verim, Verim Öğeleri ile Kalitesine Olan Etkisinin Araştırılması | |
| dc.title | Investigation of the Effect of Suitable Potassium (K) and Leonardite Doses Applied to Lentils (lens Culinaris Medik.) on Its Production, Efficiency and Quality | en_US |
| dc.type | Master Thesis | en_US |
| dspace.entity.type | Publication | |
| gdc.description.department | Lisansüstü Eğitim Enstitüsü / Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı | |
| gdc.description.endpage | 83 | |
| gdc.identifier.yoktezid | 976097 |