Mercimeğe (lens Culinaris Medik.) Uygulanan Uygun Potasyum (K) ve Leonardit Dozlarının Verim, Verim Öğeleri ile Kalitesine Olan Etkisinin Araştırılması

dc.contributor.advisor Doğan, Yusuf
dc.contributor.author Şen, Dilşah
dc.date.accessioned 2025-12-15T16:03:54Z
dc.date.available 2025-12-15T16:03:54Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/TezGoster?key=V-oEQd0LkkqRGCXNzJWCTUnW4W8CkQNPmh7i1gmuwMyUTq9lBSb1mvkmEtnF60qa
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/10130
dc.language.iso tr
dc.subject Ziraat
dc.subject Agriculture en_US
dc.title Mercimeğe (lens Culinaris Medik.) Uygulanan Uygun Potasyum (K) ve Leonardit Dozlarının Verim, Verim Öğeleri ile Kalitesine Olan Etkisinin Araştırılması
dc.title Investigation of the Effect of Suitable Potassium (K) and Leonardite Doses Applied to Lentils (lens Culinaris Medik.) on Its Production, Efficiency and Quality en_US
dc.type Master Thesis en_US
dspace.entity.type Publication
gdc.description.department Lisansüstü Eğitim Enstitüsü / Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı
gdc.description.endpage 83
gdc.identifier.yoktezid 976097

Files