MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Gıda İşletmelerinde HACCP Uygulamaları: Küçük Ölçekli işletmelerde Karşılaşılan Zorluklar

dc.contributor.authorGürbüz, Semra
dc.contributor.authorArık Yüksel, Tuğba
dc.contributor.authorÇelikel Güngör, Aslı
dc.date.accessioned2019-05-21T20:40:05Z
dc.date.available2019-05-21T20:40:05Z
dc.date.issued2017
dc.departmentMAÜ, Fakülteler, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüen_US
dc.description.abstracten_US
dc.identifier.issn978-605-67769-7-7
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12514/616
dc.language.isotren_US
dc.publisherInternatinal Conference on Multidisiplinary Sciences Abstract Booken_US
dc.relation.publicationcategoryKategorisizen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleGıda İşletmelerinde HACCP Uygulamaları: Küçük Ölçekli işletmelerde Karşılaşılan Zorluklaren_US
dc.typePresentationen_US
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationd8905190-0443-4885-9a62-53bc33563a63
relation.isAuthorOfPublicationc2c1956d-d0b8-4a21-96f2-56bb056366a5
relation.isAuthorOfPublicationdda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoveryd8905190-0443-4885-9a62-53bc33563a63

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
B. 7 2017 SSÖ. gıda işletmelerinde haccp uygulamaları.pdf
Size:
2.52 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: