Aşçılık Kurs Deneyimi ve Bileşenleri
Loading...
Date
2023
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Paradigma Akademi
Open Access Color
OpenAIRE Downloads
OpenAIRE Views
Abstract
Aşçılık kursları, turizm deneyimi kapsamında
önemli bir etkinlik olarak değerlendirilmektedir. Gerçekleştirilen bu
çalışmada; aşçılık kursu deneyimi ile ilgili yapılan akademik
çalışmalar, sistematik literatür taraması kapsamında içerik analizi
aracılığıyla analiz edilmiş ve aşçılık kursu deneyimini oluşturan
bileşenler ortaya çıkarılmaya çalışılmıştır. Ortaya çıkarılan bileşenler
ana temalar ve bu ana temaları oluşturan kodlar, bulgular olarak
sunulmuştur. Çalışmanın ilerleyen bölümlerinde aşçılık kurslarının
genel özellikleri, daha önce yapılan çalışmalar ve aşçılık kursu
bileşenleri üzerinde durulacaktır.
Description
ORCID
Keywords
Turkish CoHE Thesis Center URL
Fields of Science
Citation
WoS Q
Scopus Q
Source
Gastronomi Turizmi Deneyimsel Perspektiften İnceleme