MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Intangible cultural heritage: Local food and tourism

No Thumbnail Available

Date

2021

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Cultural Heritage and Tourism

Open Access Color

OpenAIRE Downloads

OpenAIRE Views

Research Projects

Organizational Units

Organizational Unit
Department of Hotel, restaurant and Catering / Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Turizm Otel İşletmeciliği Programı 2005 yılından beri öğrenci kabul eden bir programdır. ÖSYM sınav sistemi sürecinde Örgün ve İkinci Öğretim programlarına öğrenci alınmaktadır. Program öğrencileri, öğretim süresince mesleki uygulama ve yönetim derslerine devam etmektedirler. Eğitim- öğretim yılı boyunca (4 dönem) İngilizce eğitimi görmektedirler. Programı başarı ile bitirmek için, mevcut olan (toplam 120 AKTS karşılığı) derslerin tümünü başarıyla tamamlamak, 100 üzerinden en az 60 ağırlıklı not ortalaması elde etmek, bununla birlikte mevcut uygulamadaki 30 gün süreli staj uygulamasını başarmak gerekir. Ön lisans eğitimini tamamlayan adayların DGS sınavında geçerli not almaları koşuluyla lisans programlarına, ayrıca sınavsız açık öğretim fakültelerinde lisans programlarına devam hakları bulunmaktadır.

Journal Issue

Events

Abstract

Intangible cultural heritage: Local food and tourism

Description

Keywords

Turkish CoHE Thesis Center URL

Fields of Science

Citation

WoS Q

Scopus Q

Source

Cultural Heritage and Tourism

Volume

Issue

Start Page

117

End Page

132