Projeler
Permanent URI for this communityhttps://hdl.handle.net/20.500.12514/8508
Browse
Browsing Projeler by Author "Department of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü"
Now showing 1 - 5 of 5
- Results Per Page
- Sort Options
Research Project Alan Odaklı Üniversite Yol HaritasıDepartment of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları BölümüResearch Project Farklı Yörelere Ait Peynirlerin Mineral ve Ağır Metal Bileşenlerinin BelirlenmesiDepartment of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları BölümüResearch Project Güneydoğu Anadolu Ballarının Kalitesinin Arttırılması ve Pazarlama Desteği ProjesiDepartment of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları BölümüResearch Project Mardin'de Satışa Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesiDepartment of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları BölümüResearch Project Mardin'de Tüketime Sunulan Peynirlerde Staphylococcus aureus ve Stafilokokal Enterotoksinlerin SaptanmasıDepartment of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü