SATER (Satureja hortensis L.)'de Farklı Kurutma Uygulamalarının Uçucu Yağ Verim ve Kompozisyonuna Etkisi
dc.date.accessioned | 2025-05-01T22:00:23Z | |
dc.date.available | 2025-05-01T22:00:23Z | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12514/8580 | |
dc.title | SATER (Satureja hortensis L.)'de Farklı Kurutma Uygulamalarının Uçucu Yağ Verim ve Kompozisyonuna Etkisi | |
dspace.entity.type | Project | |
project.coordinator | İzgi, Mehmet Necat | |
project.endDate | 2022-01-19 | |
project.funder | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.fundingProgram | BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | |
project.grant.amount | 5732.44 | |
project.grantcurrency | TRY | |
project.grantidentifier | MAÜ.BAP.21.KMY.010 | |
project.identifier.internal | BAP - 71 | |
project.investigator | İzgi, Mehmet Necat | |
project.principalinvestigator | İzgi, Mehmet Necat | |
project.projectURL | www.artuklu.edu.tr/bilimsel-arastirma-projeleri-kb | |
project.status | Finished | |
relation.isPersonOfProject | 1940b558-08a2-4f54-b2cc-edf7b8519c69 | |
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery | 1940b558-08a2-4f54-b2cc-edf7b8519c69 |