MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

YİYECEK ve İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE YENİ EĞİLİMLER ve YAVAŞ YEMEK(SLOW FOOD)

dc.contributor.authorHarman, Serhat
dc.contributor.authorEl Sayed, Mohamed Hala Hassan
dc.date.accessioned2023-12-05T07:05:47Z
dc.date.available2023-12-05T07:05:47Z
dc.date.issued2020
dc.departmentMAÜ, Fakülteler, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümüen_US
dc.description.abstract....en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12514/4398
dc.institutionauthorHarman, Serhat
dc.language.isotren_US
dc.relation.ispartofYiyecek İçecek İşletmeciliğien_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Uluslararasıen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleYİYECEK ve İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE YENİ EĞİLİMLER ve YAVAŞ YEMEK(SLOW FOOD)en_US
dc.typeBook Parten_US
dspace.entity.typePublication

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
YİYECEK İÇECECK.pdf
Size:
1.41 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.44 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: