Keçi Sütünden Üretilen Kefirlerin Çeşitli Bitkilerle Zenginleştirilmesine Yönelik Araştırma

Loading...
Project Logo

Contributors

Project Funders

Project Title

Keçi Sütünden Üretilen Kefirlerin Çeşitli Bitkilerle Zenginleştirilmesine Yönelik Araştırma

Project Investigator

Project Coordinator

Güngör, Aslı Çelikel

Project Coinvestigators

Project No

MAÜ.BAP.21.TİO.015

Project Start Date

Project End Date

2023-06-18

Project Duration

Project Funders

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Funding Program

BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)

Project Partners

Project Status

Ongoing

Project Award Description

Project Equipments

Grant Amount

36951.9

Grant Currency

TRY

Project Internal ID

BAP - 295

Open Access Mandate

Publications

Keywords

Authors Search Results

Your search returned no results. Having trouble finding what you're looking for? Try putting quotes around it