Keçi Sütünden Üretilen Kefirlerin Çeşitli Bitkilerle Zenginleştirilmesine Yönelik Araştırma
Loading...

Contributors
Project Funders
Project Title
Keçi Sütünden Üretilen Kefirlerin Çeşitli Bitkilerle Zenginleştirilmesine Yönelik Araştırma
Project Investigator
Project Coordinator
Güngör, Aslı Çelikel
Project Coinvestigators
Project No
MAÜ.BAP.21.TİO.015
Project Start Date
Project End Date
2023-06-18
Project Duration
Project Funders
BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
Project Funding Program
BAP (Mardin Artuklu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)
Project Partners
Project Status
Ongoing
Project Award Description
Project Equipments
Grant Amount
36951.9
Grant Currency
TRY
Project Internal ID
BAP - 295