MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Konjak Glukomannan ve Peynir Altı Suyu Protein İzolatı İçeren Yenilebilir Filmlerin Mekanik Özellikleri

dc.contributor.author Çelikel Güngör, Aslı
dc.contributor.author Akın, Mutlu Buket
dc.contributor.author Akın, Musa Serdar
dc.contributor.author Göncü, Büşra
dc.contributor.author Büyükkılıç, Kamile Burcu
dc.contributor.other Department of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
dc.date.accessioned 2019-05-23T09:21:17Z
dc.date.available 2019-05-23T09:21:17Z
dc.date.issued 2017
dc.department MAÜ, Fakülteler, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü en_US
dc.description.abstracten_US
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/659
dc.language.iso tr en_US
dc.publisher 3 rd. ASM International Congress of Agriculture And Environment Abstract Book en_US
dc.relation.publicationcategory Kategorisiz en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title Konjak Glukomannan ve Peynir Altı Suyu Protein İzolatı İçeren Yenilebilir Filmlerin Mekanik Özellikleri en_US
dc.type Presentation en_US
dspace.entity.type Publication
relation.isAuthorOfPublication dda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery dda569fd-adad-4031-b12b-59538b73272d
relation.isOrgUnitOfPublication 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e
relation.isOrgUnitOfPublication.latestForDiscovery 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
B. 11 2017 SSÖ. konjak glukomannan ve peynir altı suyu protein izolatı.pdf
Size:
2.89 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: