MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
 

Mardin'de Gastronomi Turizmi: Turist Görüşlerine İlişkin Bir Uygulama

dc.contributor.author Yarış, Ahmet
dc.contributor.author Toprak, Lokman
dc.contributor.author Toprak, Lokman
dc.contributor.author Yarış, Ahmet
dc.contributor.other Department of Gastronomy and Culinary Arts / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
dc.date.accessioned 2019-05-23T20:40:23Z
dc.date.available 2019-05-23T20:40:23Z
dc.date.issued 2017
dc.department MAÜ, Fakülteler, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü en_US
dc.description.abstracten_US
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/20.500.12514/667
dc.language.iso tr en_US
dc.publisher II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu en_US
dc.relation.publicationcategory Kategorisiz en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.subject Mardin en_US
dc.subject Gastronomi turizmi en_US
dc.subject Yerli turist en_US
dc.subject Yabancı turist en_US
dc.title Mardin'de Gastronomi Turizmi: Turist Görüşlerine İlişkin Bir Uygulama en_US
dc.type Article en_US
dspace.entity.type Publication
relation.isAuthorOfPublication 67960e71-b8cc-41d8-a639-6be4fc144aef
relation.isAuthorOfPublication befa5bb5-a53f-4f9c-9745-6e2df3a3934e
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery 67960e71-b8cc-41d8-a639-6be4fc144aef
relation.isOrgUnitOfPublication 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e
relation.isOrgUnitOfPublication.latestForDiscovery 04104501-035d-41be-8cd7-b78a83f2c69e

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Mardin'de Gastronomi Turizmi Turist Görüşlerine İlişkin Bir Uygulama.pdf
Size:
1.42 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:
Mardin'de Gastronomi Turizmi Turist Görüşlerine İlişkin Bir Uygulama

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: