Skip to main content
MAÜ GCRIS Standart veritabanının içerik oluşturulması ve kurulumu Research Ecosystems (https://www.researchecosystems.com) tarafından devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz verilerde eksikler olabilir.
Home
Fakülteler
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu
Use of Goji Bery as Functional Food
Use of Goji Bery as Functional Food
Files
B. 6 2017 PSÖ. Use of goji berry as functional food.pdf
(2.46 MB)
Date
2017
Authors
Çelikel Güngör, Aslı
Akın, Mutlu Buket
Çelikel, Aslı
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants "Natural and Healthy Life"
Open Access Color
OpenAIRE Downloads
OpenAIRE Views
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Events
Abstract
…
Description
Keywords
Turkish CoHE Thesis Center URL
Fields of Science
Citation
WoS Q
Scopus Q
Source
Volume
Issue
Start Page
End Page
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12514/615
Collections
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu
Full item page